Как да създам проект във Visual C++ 2005

Всичко свързано с Microsoft DirectX. Въпроси относно HLSL.
morfei
New User
New User
Мнения: 5
Регистриран на: 23 авг 2006 15:36

Как да създам проект във Visual C++ 2005

Мнение от morfei » 23 авг 2006 16:07

Целта ми е да създам проект,където да напиша кода ми....Използвам Visual C++ 2005,инсталирал съм Microsoft Platform SDK и DirectX 9.0 SDK(June 2006).Какъв проект да създам(Windows Forms Application или Win32 Console Application или CLR project)?Навсякъде чета,че трябва да направя Win32 project,но в секцията Win32 има само Win32 Console Application...Забравих да кажа,че използвам Express версията.Да не би за това да няма Win32 project?

Потребителски аватар
YE
Power User
Power User
Мнения: 1554
Регистриран на: 01 дек 2003 21:08
Местоположение: Outer Qwghlm
Контакти:

Мнение от YE » 23 авг 2006 16:18

Няма Win32 не-конзолен проект в Express Edition като готов проект, но можеш да си направиш - трябва да махнеш _CONSOLE или каквото там има дефинирано, и да направиш входна точка WinMain вместо main.

morfei
New User
New User
Мнения: 5
Регистриран на: 23 авг 2006 15:36

Мнение от morfei » 23 авг 2006 21:33

YE написа:Няма Win32 не-конзолен проект в Express Edition като готов проект, но можеш да си направиш - трябва да махнеш _CONSOLE или каквото там има дефинирано, и да направиш входна точка WinMain вместо main.
къде трябва да го "махна"?

ikolev
модератор
модератор
Мнения: 1649
Регистриран на: 20 ное 2003 22:39
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от ikolev » 23 авг 2006 21:46

Project Properties / Linker / System / Subsystem
Там избираш между Windows, Console, и т.н. За уиндоуско не-конзолно приложение (с WinMain вместо main и без автоматично отваряне на конзола) трябва да е на Windows.
Освен това не ми се вярва в Експрес да има само Win32 Console Application шаблон, не виждам причина да махнат общия Win32 Project шаблон. Ако избереш него ти излиза wizard където казваш какъв тип да е проекта, конзолен, windows, статична библиотека, или DLL.

morfei
New User
New User
Мнения: 5
Регистриран на: 23 авг 2006 15:36

Мнение от morfei » 23 авг 2006 21:52

Ето 3 линка да видите за какво става на въпрос:
http://arb.developpez.com/vc++/express/ ... roject.png
http://arb.developpez.com/vc++/express/ ... 32-cpp.png
http://arb.developpez.com/vc++/express/ ... wizard.png
Това ще го пробвам...

morfei
New User
New User
Мнения: 5
Регистриран на: 23 авг 2006 15:36

Мнение от morfei » 23 авг 2006 22:30

Сложено е на Windows:(/SUBSYSTEM:WINDOWS)

malkia
Power User
Power User
Мнения: 1262
Регистриран на: 03 дек 2003 07:45
Местоположение: Santa Monica, CA, US
Контакти:

Мнение от malkia » 24 авг 2006 05:53

Това може да ти е от помощ - http://www.flipcode.com/cgi-bin/fcartic ... show=63789

morfei
New User
New User
Мнения: 5
Регистриран на: 23 авг 2006 15:36

Мнение от morfei » 24 авг 2006 12:06

Хора,оправих се...Благодаря все пак...А да дадете някакви уроци на DirectX(на български,защото на англ. имам много)?

comrade
Often here
Often here
Мнения: 62
Регистриран на: 04 мар 2006 10:45
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Мнение от comrade » 24 авг 2006 13:13


Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост