PS3 vs XBox 360

Игрови хардуер и програмиране на ниско ниво - процесори, видеокарти, MMX, SSE и др.

Re: PS3 vs XBox 360

Мнениеот Stilgar » 30 Юли 2008 14:37

Сега се замислих от кога почнах да харесвам MS и да флеймя по форумите в тяхна защита. Оказва се, че е от както започнах да програмирам. Като гледам и при конзолите управляват по отношение на разработка.
Stilgar
Power User
Power User

Мнениеот Scourge » 30 Юли 2008 15:32

zelenoto написа:Бе за сега само теб съм чул да определя wireless-a на PS3 като "пълен боклук", "целият интернет" не съм го чул да се оплаква.

нали се сещаш, че съм се мъчил една седмица с него, и след туй съм изгуглил целия свят, преди да го напиша тва. проблемът е масов и хората го решават като игнорират вградения уайърлес и ползват втори рутер в бриджов режим, хоумплъгс, или просто вдигат ръце и пускат кабел. както направих и аз.
за теб работене върху неква част от канала може да е ок, за мен си е "пълен боклук".
Scourge
Power User
Power User

Мнениеот malkia » 30 Юли 2008 22:02

Stilgar написа:Сега се замислих от кога почнах да харесвам MS и да флеймя по форумите в тяхна защита. Оказва се, че е от както започнах да програмирам. Като гледам и при конзолите управляват по отношение на разработка.

Просто имат много излишни пари и са твърда ръка. Ако управляваха никой нямаше да зареже PC гейминга - така както е зарязан сега....
malkia
Power User
Power User

Мнениеот Stilgar » 31 Юли 2008 09:32

А дали те не заебаха PC gaminga нарочно за да пробутат XBox?
Stilgar
Power User
Power User

Предишна

Назад към Хардуер