Stilgar написа:Ако не си фен на японските игри как седи въпроса? Щото МРАЗЯ ЯПОНЦИ и особено гадния им стил на рисуване.
Ти вече за мен не си човек

//-------------------------------------------------------------------------------------------
Бих посъветвал да си купите ПС3. Аз вече имам такъв. Причините поради които го купих са следните:
- Фен съм на плейстейшън.
- Плейстейшън обръщат внимание на българския геймър повече от 360 (то това е принципно положение в целия EU)
- Има ексклузиви , като MGS4, който вчера си купих и съм много доволен.
- Във Велико Търново, където живея, може да си купиш ПС3 от 15 места, а 360 от 0.
- Ретейлърите на игри в България внасят по-малко заглавия за 360 , да не кажа и почти никакви.
- След година , две, 360 ще е към края на живота си , а пс3 ще живее поне още 5-6 години.
- Има блурей, не че много гледам филми , но когато излязат по видеотеките ще мога да ги гледам
- ПО- добър е за мултимедия
- Сони ще са с много по -сериозно отношение кум бизнеса за игри отколкото Майкрософт. Правят всичко възможно конзолата им да успее.
- До нова година сигурно ще има ревижън , който ще позволи на Сони да свалят цената чувствително.
- Ще има и подобен контролер като този на Нинтендо. Така маркетинговата им диференциация с конзоли като геймкюб (така де вии) ще изчезне.
- След като имат същия контролер (мяма маркетингова диференциация за Нинтендо), конзолата им е на ниска цена (след идващия ревижън) какво ще спре Плейстейшън, бранда който до сега е продал 250 милиона конзоли, да издуха конкурентите си, отговорете ми ?
- Също така скоро ще предложат много разнообразно портфолио, което ще включва игри с различен обем и с различна цена, като се надявам да не е за сметка на качеството. Това ще стане защото до конзолата ще бъдат допускани екипи с различен размер, от 1 до 3429084329843 души , но с качествени проекти
- Сони имат най- добрия екип за поддръжка на дивелъпери. Например, само за Европа имат съпорт от над 20 души, Нинтендо нямат толкова за цял свят. Сони имат екипи за съпорт в Европа, Америка, Япония , Корея, може би скоро и в Индия
- Сони имат най - добрия процес (не най- трудния) за удобряване на проекти. Така на конзолата излизат неща с високо качество.